2022-04-14 14:57:40• hírek • Szatmár.ro

Láncfűrésszel pocsékoltak össze több fát a 16-osban, pénzbírsággal büntették az elkövetőket

Barbár módon, láncfűrésszel csonkítottak meg több fát és bokrot a 16-os lakónegyed Armoniei nevű sétányán – a Helyi Rendőrség hamar kiderítette, kik voltak az elkövetők.

A város polgármesteri hivatala is reagált a történtekre, hangsúlyozzák, minden tettnek meg van a következménye, így ezúttal sem maradtak büntetés nélkül az elkövetők.

„Nem élhetünk egy következmények nélküli városban. Azonosította a Helyi Rendőrség azokat a személyeket, akik engedély nélkül, láncfűrésszel megcsonkítottak két fát az Armoniei sétányon. A vétkesek pénzbírságot kaptak” – írja a városháza Facebookon közzétett rövidke közleménye.

A tettesek fejében valószínűleg fel sem merült, hogy az okozott kár, és barbár csonkítás különösebb következményeket von majd maga után, hiszen a levágott részeket és növényi hulladékot egyszerűen a legközelebbi szemetes konténerekhez hordták, mondván, majd a szemétszállításért felelős vállalat eltünteti azt. Természetesen tervük kudarcot vallott, nem csak dorgálásban, de pénzbüntetésben is részesültek, továbbá minden bizonnyal kivívták a környék és a városlakók ellenszenvét is, hiszen ilyen vandál megnyilvánulásért senki nem fogja megdicsérni őket.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: